Materijalizacija teksture prostora

Miror (Špatulat)

Mineralna visoko kvalitetna stuko masa za dobijanje završne obrade visokog sjaja, namenjena uređenju enterijera


Miror je visoko fina stuko venecijano dekorativna masa na krečnoj bazi, sa posebnim dodacima razlicitih ulja koja pospešuju završni sjaj bez upotrebe naknadnih voskova.

Sastavljen je od graselo tipa krečnog kita, izabranih punioca i reoloskih modifikatora koji omogućavaju lako postizanje sjaja kao i dovoljno otvoreno vreme rada. Dodatno postizanje sjaja je moguće dobiti i nakon 6 sati od perioda nanošenja zadnjeg sloja mirora.

Materijal isključivo nanosti sa profesionalnim inox gletericama. Zbog svog sastava Miror je moguce tonirati u širok spektar nijansi pa i u izuzetno drečave tonove.

Miror extra white je fabrički preformulisana postojeća baza mirora gde je ubacivanjem specijalnih aditivia postignuto dobijanje izuzetno bele nijanse uz i dalje idealno glatku i sjajnu završnu obradu, šara nije karakteristično upadljiva, te je kao takava pogodana za upotrebu u modernim enterijerima.


U slučaju korišćenja Cera wax (neutro, silver, gold, bronze) voskova koji nisu neophodni za postizanje sjaja u slučaju MIROR upotrebe, minimalno vreme sušenja završnog sloja je 7 dana u sobnim temperaturnim uslovima.

Za najbolje rezultate u upotrebi Cera wax vosakova nanositi ga u tankom sloju, sjaj se postiže poliranjem nakon sušenja u periodu od 2 – 4 sata.

 

 

Pokrivna moć za sistem materijala:

Novaprimer ( podloga) - 1l / 15m2- 20m2 jedna ruka
*sušenje 6 sati

Miror 300 gr – 400 gr /m2 u dve ruke
*sušenje između ruku 8 sati

 

Po potrebi voskovi i zaštitni materijali:

Cera Wax ( neutralni, zlatni, srebrni, bakarni ) 1kg / 18 m2 – 25 m2
*Minimalno vreme izvođenja miror-a u propisanom sistemu materijala je 2 dana

 

*Napomena: tonovi prikazani na ekranu nisu relevantni sa stvarnim ton kartama

 

Izbor tonova: